Dialog importerte roller

Hvis du velger å avslutte rollen vil den forsvinne fra systemet, og personen vil ikke lenger inneha rollen. Du kan enkelt tildele rollen på nytt ved et senere tidspunkt.

Er du sikker på at du vil avslutte rollen?